Breaking Bad Seizoen 5

Het is weer begonnen !!
We hebben er een lange tijd op moeten wachten en de laatste 2 á 3 weken begon de spanning weer toe te nemen omdat de nieuwste afleveringen eraan zaten te komen.

Ik heb het over Breaking Bad.
De fantastische serie van AMC. Dat is dezelfde maatschappij die ook The Walking Dead en Mad Men produceert.

Wat vond ik van de eerste 2 afleveringen sinds de herstart

Om eerlijk te zijn was het allemaal even wennen. De serie was natuurlijk lange tijd niet meer uitgezonden geweest (de laatste aflevering vóór de stop was op 2 september 2012).
In deze eerste aflevering (eigenlijk aflevering 9 natuurlijk) werd er ingegaan op de relatie tussen Walter White en Mike Ehrmantraut. Iets waarvan ik eigenlijk al bijna was vergeten hoe dat afliep.
Daarnaast werd er natuurlijk aandacht besteed aan de "ontdekking" van Hank. Iets waar ik persoonlijk erg naar uitkeek in de "stop".
En het was zeker wel weer de moeite waard!

Ik was eigenlijk van plan om te wachten tot alle afleveringen waren uitgezonden voordat ik weer ging kijken. Maar, zoals ook bij the Walking Dead, kon ik mijzelf niet inhouden toen ik zag dat de eerste aflevering klaar stond om door mij bekeken te worden.
Natuurlijk snakte ik weer naar de volgende aflevering maar helaas moest ik een week wachten. Spanning, spanning.....

Een week later kon ik gaan genieten van aflevering 10 van seizoen 5.
Hank is nog steeds op zoek naar de ware identiteit van Heisenberg. Hij heeft nu natuurlijk sterke vermoeden over wie het echt is... Maar bewijs dat maar eens van iemand die zo goed zijn sporen kan wissen.
Ook Jesse Pinkman weet niet meer waar hij mee bezig is. De aflevering eindigd met alweer een cliffhanger.... Wat gaat er met Jesse, Hank, Walter en Skyler gebeuren?!

Ik kan weer niet wachten op de nieuwe aflevering!

Tags: bb walter white jessie pinkman heisenberg

Comments ()