Formido klantvriendelijk?

Sinds wij in Vianen wonen is het voor ons vrij makkelijk om voor simpele klus zaken even snel naar de Formido te rijden. We wonen er tenslotte maar 2 minuten van vandaan.

Nu had ik afgelopen zomer al meegemaakt dat ik op een zaterdag middag om 2 minuten over 5 bij de Formido het parkeer terrein op kwam rijden omdat ik nog even snel een doosje schroeven nodig had. Ik werd toen door 2 medewerkers die bij de ingang stonden erop gewezen dat ze om 5 uur gesloten waren en dat ik maandag weer terecht kon voor dat doosje schroeven.
 Behoorlijk geïrriteerd ben ik weer weg gereden en ben naar de Gamma bouwmarkt in Nieuwegein gereden voor dat doosje schroeven.

Nu waren we gisteren (weer een zaterdag) bezig om de kerstboom en de kerst decoraties in huis neer te zetten.
Ik ging helaas met mijn lompe voeten op een lampje staan en toen was, de toch al antieke, kerstverlichting dus écht stuk en niet meer veilig met open en bloot liggende kabels van de verlichting.
Ik keek op de klok en zag dat het net half 5 was geweest.
 Snel stapte ik in de auto om naar de Formido te rijden en een paar nieuwe lampjes voor in de boom te kopen.
Weer aangekomen op het parkeerterrein stonden alweer 2 medewerkers bij de voordeur. Ze hadden inmiddels al alle karretjes naar binnen gereden en deze blokkeerden zo ongeveer de hele entreehal.
Het was volgens mijn klok in de auto inmiddels 16:50u dus nog geen 5 uur. Ik parkeer de auto en loop naar de ingang.
 Alweer werd ik er op gewezen dat ze gesloten waren en dat ik maandag de eerste zou zijn.
Ik nu toch wel een beetje boos en zeg dat het nog geen 5 uur is en dat ik alleen een paar kerst lampjes nodig heb.
 Een van de medewerkers verteld mij dat om 5 uur de deuren op slot gaan en de lichten uit. Ik was het daar niet mee eens omdat ze in mijn ogen de deuren tot 5 uur open moeten houden en dat ze pas ná 5 uur geen klanten meer toe hoeven te laten.
Daar was die medewerker het niet mee eens dus ik kon lullen als brugman maar ik kwam er niet in!

Weer terug in mijn auto gestapt en naar de Karwei in Nieuwegein gereden. Daar binnen 5 minuten weer naar buiten gelopen met een paar lampjes en de avond de boom nog afgemaakt.

De Formido in Vianen is voor mij dus nu een zaak geworden waar ik alleen in geval van nood nog naar binnen zal lopen en ik gun ze dan ook helemaal niks meer wat betreft klandizie.

Tags: formido klantvriendelijk gesloten

Comments ()