Once Upon A Time

Zoals in mijn vorige bericht te lezen is hou ik er van om lekker series te kijken. Op mijn verlanglijstje stonden nog een aantal series die mij wel aanspraken maar waar ik nog niks van gezien had. Een van die series was "Once Upon A Time".

Na even rondgezocht te hebben om wat meer informatie te krijgen over deze serie heb ik besloten om de Pilot aflevering te kijken.
Op IMDB kreeg deze serie met bijna 53000 stemmen gemiddeld een 8.3 als cijfer dus dat leek mij meer dan de moeite waard.

De serie draait om het volgende: (En dit is gewoon gekopieerd uit een bekende website met serie informatie)

 

Once Upon a time is een dramaserie, die het best te beschrijven is als een sprookje. De verhalen gaan over een verzamelaar die zijn zoon tien jaar geleden ter adoptie op heeft gegeven. De zoon woont nu in een nieuwe stad in Engeland, in StoryBrooke. Deze stad is een andere wereld, hier komen de sprookjesfiguren tot leven waarbij ze lijken op normale mensen.

In deze serie spelen een aantal bekende namen mee, zo kennen we Ginnifer Goodwin, die de rol van sneeuwwitje speelt, uit de serie Big Love. Verder zien we de bekende Britse acteur Robert Carlyle als Repelsteeltje.

Once Upon a Time is vanaf eind oktober 2011 te zien op de Amerikaanse televisie. Momenteel is de serie bezig met het tweede seizoen.

Na het kijken van de Pilot aflevering heb ik meteen besloten om de rest ook te gaan kijken. Dit is weer zo´n echt lekkere serie om je tijd aan te besteden.
De oeroude sprookjes komen allemaal aan bod in een modern jasje en er zit goed acteerwerk in van meerdere personen. Iets wat ik erg waardeer in een serie.

Ik kan deze serie dan ook voor iedereen, boven 12 jaar, aanraden om te gaan kijken.

 

Tags: series ouat once upon time sprookjes

Comments ()